Ta bort användare från ditt Ungapped-konto

2023-11-13

Klicka på ikonen längst till höger på filmen ovan för att se filmen i helskärmsläge.

OBS! Bara den/de som är administratör på kontot kan radera användare.

1. Öppna kontoinställningarna (längst nere till vänster i den svarta listen)
  2. Gå till fliken Kontoanvändare i vänster-menyn
  3. Klicka på soptunnan bakom kontakten och bekräfta att du vill ta bort användaren från kontot.

Användaren som tas bort kommer EJ få någon notifiering om att den tagits bort från ditt konto.
Om den användare du tar bort även har tillgång till ett annat Ungapped-konto kommer hen fortfarande ha tillgång till det kontot.

Se även

Bjud in användare till ditt Ungapped-konto »