Ändra avsändarnamn för enskilt mejl

2023-07-31

Avsändarnamnet anger vem som är avsändaren av mejlet. Du kan ändra avsändarnamnet för ett enskilt mejlutskick om du vill. Standard är annars att uppgifterna som finns i kontoinställningarna visas.

Ändra avsändarnamn för enskilt mejl

Du ändrar avsändarnamn för ett enskilt utskick under inställningar:

OBS! Filmen har ljud.
Klicka på ikonen längst till höger på filmen ovan för att se filmen i helskärmsläge.

Ändra avsändarnamn

1. Öppna mejlet i redigeringsläge.
  2. Klicka på Inställningar (kugghjulet) i höger-spalten.
  3. Ändra avsändarnamnet under Avsändare och Avsändarnamn.
  4. Spara.

Nu är avsändarnamnet ändrat för just det här enskilda mejlet.