Länka till enkäten

lägg in en länk till enkäten i ditt mail
En förutsättning för att du ska kunna länka till enkäten är att enkäten är publicerad »

1. Öppna det mailutkast som ska innehålla en länk till enkäten.
  2. Markera den text, bild eller knapp som ska bli en länk.
  3. Text: Klicka på länk-ikonen i höger-spalten
    Bild: Klicka på Länka i höger-spalten
    Knapp: Klicka på Redigera länk i höger-spalten.
  4. Gå till Enkät-fliken och välj den enkät du vill länka till.
  5. Klicka på Infoga.

Nu har du en länk till din enkät i ditt utkast.

OBS! För att kunna besvara enkäten måste ett skarpt mail skickas ut. Det går alltså inte att besvara enkäten från ett provutskick.
Undantagsfallet är om ”Spara samtliga svar” angetts som alternativ för svarsregistrering.

De inkomna svaren på enkäten/de anmälda till ditt evenemang hittar du här »