Använd Ungappeds standardsidor istället för egna

2023-08-29

Om du inte kan eller vill skapa egna tre url:er på din egen webbplats till prenumerationsanmälans-processen kan du istället använda Ungappeds standardsidor.

OBS! Filmen har ljud.
Klicka på ikonen längst till höger för att se filmen i helskärmsläge.

1. Öppna kontoinställningarna
  2. Gå till fliken Prenumerationssidor
  3. Här kan du se Ungappeds standardsidor. Du kan också skriva in egen text.
    Loggan och företagsuppgifterna som visas på standardsidorna kommer ifrån Allmänt-fliken på kontoinställningarna.