”Lägg in eventet i din kalender”-länk

2024-03-28

I standardmallen för bekräftelse-mejl finns en ”Lägg in eventet i din kalender”-länk.
I kalenderfilen finns, förutom datum, tid och eventets namn, även eventets beskrivning, länk till eventsidan, länk till Google maps samt en avbokningslänk.
Så här funkar det (se video nedan)!

OBS! Videon har ljud.
Klicka på ikonen längst till höger på filmen ovan för att se filmen i helskärmsläge.

Du kan också manuellt lägga in en kalender-länk i ett event-mejl. (OBS! Funktionen kommer inte att funka om du lägger in länken i ett vanligt mejl som inte är kopplat till ett event!!!)

1. Öppna mejlet i redigeringsläge
  2. Infoga din text eller knapp
  3. Klicka på länk-ikonen
  4. Gå till Event-fliken
  5. Välj ”Länk till kalenderfil för påminnelse”
  6. Klicka på den turkosa Infoga-knappen
  7. Spara!

OBS! Videon har ljud.