Få e-postnotifikation vid inkommet svar

Om du vill slippa logga in på Ungapped-kontot för att se om någon anmält sig till ditt event eller om någon har fyllt i din utvärdering kan du lägga på en e-postnotifikation. E-postnotifikationen kan skickas till en, eller flera, kontoanvändare.

Vill du att någon som inte har tillgång till ditt Ungapped-konto ska få e-postnotifikationen?
Det går inte. Du måste i så fall först bjuda in henom till kontot.

Du lägger på e-postnotifieringen under Inställningar i höger-kolumnen.

(I dagsläget går det enbart att få en e-postnotifiering för VARJE inkommet svar, men i framtiden ska du kunna välja att få rapporter dagligen/veckovis/månadsvis/för varje inkommet svar).

get notified for each survey response

Klicka på bilden för att se en större bild!

1. Gå till Inställningar i höger-spalten
  2. Öppna Få e-postnotifikationer
  3. Välj vilken eller vilka användare som ska notifieras
  4. Spara