Se senast inloggningsdatum på kontoanvändare

2022-09-18

Sida kontoanvändare visar alla användare som har åtkomst till konto och den registrerade e-postadressen samt deras roll som användare eller administratör. Här finns också informationen om när användare senast varit inloggad.

Observera:
Har ni ett abonnemang med ett huvudkonto + underkonto, visas information datum för den senaste inloggningen på något av de konton som användaren har åtkomst till.
(Fortsatt utveckling pågår så att det också blir möjligt att se på vilket av kontona användaren senast var inloggad på).

Gör så här för att öppna sida ”Kontoanvändare”

1. Var inloggad på ditt konto
  2. Klicka på ditt namn uppe till höger på sidan
  3. Klicka igen på konto namnet under rubriken konto i listan som visas
    Öppna sida kontoanvändare
  4. Nu öppnas sida ”Konto” -> välj nu ”Kontoanvändare” i vänstermeny på sidan
  5. Lista på alla användare som har åtkomst till konto visas nu.
  6. På raden för varje användare visas datum för den senaste inloggningen under ”Senast inloggad”.

enast inloggningsdatum