Se senast inloggningsdatum på kontoanvändare

2023-11-13

Under kontoanvändare ser du alla som har åtkomst till ditt konto, vilken e-postadressen de använder, samt om de är användare eller administratörer på kontot. Här ser du också när användaren senast loggade in.

Observera:
Har ni ett abonnemang med flera konton visas datum för den senaste inloggningen och på vilket konto.

Gör så här:

1. Var inloggad på ditt konto
  2. Klicka på ditt namn längst uppe till höger på sidan
  3. Klicka igen på kontonamnet under rubriken konto i listan som visas
    Öppna sida kontoanvändare
  4. Nu öppnas sidan ”Konto” -> välj nu ”Kontoanvändare” i vänstermeny på sidan
  5. En lista över alla användare som har åtkomst till detta konto visas nu.
  6. På raden för varje användare visas datum för den senaste inloggningen under ”Senast inloggad” och vilket konto under ”Kontonamn”.

Senast inloggningsdatum