Flerspråkig enkät

2023-10-02

Du kan översätta en enkät till flera språk.
När respondenten kommer till enkäten får hen först välja vilket språk hen vill besvara enkäten på.

OBS! Flerspråkig enkät är en betald feature du kan köpa till.
Hör av dig till Ungapped support om du önskar få tillgång till denna funktion.

OBS! Filmen har ljud.
Klicka på ikonen längst till höger på filmen ovan för att se filmen i helskärmsläge.

1. Gör klar enkäten på ett språk
  2. Öppna enkätens inställningar (kugghjulet) i högerspalten och scrolla ned till Språk
  3. Ange vilket språk enkäten har
  4. Klicka på knappen Översättningar
  5. Välj vilket/vilka språk du ska översätta enkäten till
  6. Översätt frågorna, svarsalternativen, beskrivningar och textsträngar
  7. När du är klar – stäng översättningen genom att klicka på krysset i övre högra hörnet
  8. Spara enkäten.