Kölista

1. Öppna enkätens Inställningar och klicka på Sätt gräns för antal svar.
  2. Aktivera Svarsgräns
  3. Ange det maximala antal platser som finns, inklusive kölistan.
    Ex: om din lokal tar 50 platser och du vill ha max 20 st som kan stå på kölistan – ange här 70 som max.
  4. Aktivera Visa alternativt svarsmeddelande efter valt antal svar.
    Glöm inte att redigera detta svarsmeddelande senare! Du hittar det UNDER själva enkäteditorn (scrolla ned) och det är den ruta där det står ”Mjukgräns nådd” när du hovrar över den.
  5. Skriv ett värde from när kölistan ska börja.
    Ex: om din lokal tar 50 platser och du vill ha max 20 st som kan stå på kö-listan – ange här 50.
  6. VALFRITT: välj det alternativa mailet (eller sms:et) som automatiskt skickas till den som hamnar på kölistan.
  7. Spara.