Skicka inbjudningsmejl

2024-03-28

Om du vill kan du bjuda in till eventet via ett inbjudningsmejl.
SE TILL ATT EVENTET ÄR PUBLICERAT INNAN DU SKICKAR UT INBJUDAN TILL EVENTET.

Filmen har ljud.
Klicka på ikonen längst till höger på filmen ovan för att se filmen i helskärmsläge.

1. Gå till Kommunikation i vänster-spalten.
  2. Klicka på ”Skapa nytt mejl-utskick”-knappen.
    skapa inbjudningsmejl till event
    Välj om du vill använda Ungappeds standardmall, eller använda ett eget inbjudningsmejl.
    bjud in till ditt event
  3. Klicka på mejlet för att öppna det. Gör de eventuella ändringar i mejlet som du önskar.
    Det måste finnas en länk i mejlet som länkas till landningssidan (eller om du har inaktiverat landningssidan -> länka då till anmälningsformuläret).
    Länken till eventets landningssida hittar du under ”Event”-fliken.
  4. Vi rekommenderar att du innan utskick:
  5. Koppla ihop inbjudningsmejlet med en eller flera kontaktlistor och skicka ut det.