Eftervård: Utvärdering

2022-09-23

1. Klicka på den röda Skapa uppe i den svarta listan och skapa själva utvärderingen
  2. Publicera utvärderingen
  3. Testa utvärderingen själv. Radera sedan dina testsvar.
  4. Öppna eventet
  5. Gå till Kommunikation i vänster-spalten
  6. event: skapa uppföljningsmail

7. Välj Följa upp. Använd antingen standardmallen eller skapa eget utskick.
    Detta mail är automatiskt kopplat till rätt segment = rätt mottagare, dvs de personer på gästlistan som har statusen ”Närvarat”.
  8. Infoga en knapp (eller gör en vanlig textlänk) i mailet.
    Om det ska vara anonyma svar – länka till enkätens URL.
    Om det ska vara icke-anonyma svar – gå till fliken Enkät, välj rätt enkät och Infoga.
  9. Skicka ut eller schemalägg mailet!
    Schemalägger du mailet till att skickas senare så är det de personer som vid utskickstillfället finns i segmentet som kommer att få eftervårds-mailet. (Alltså inte de personer som vid schemaläggningstillfället finns i segmentet.)
  10. Mailstatistiken för utvärderings-mailet hittar du inne i eventet, under Inbjudningar.
    Statistiken för utvärderingen hittar du under Enkäter (pågående eller avslutade).
Observera!
Du ska INTE koppla utvärderingsenkäten till eventet.
Då blir det jättefel 🙁

Manual för enkäter / utvärderingar »
Manual för mail »
Manual för sms »