Avprickningslista

2024-03-28

För att underlätta för eventarrangören finns en publik länk till en avprickningslista för den/de som står i dörren och ska pricka av deltagarna vid ankomst. Avprickningslistan är lösenordsskyddad och den som fått den länken har enbart tillgång till avprickningslistan, inget annat på ditt Ungapped-konto.

OBS! Filmen har ljud.
Klicka på ikonen längst till höger på filmen ovan för att se filmen i helskärmsläge.

1. Först måste du sätta ett lösenord på avprickningslistan:
    Gå till Live längst ned i vänster-spalten och klicka på ”ögat” för att se det befintliga lösenordet.
  2. Ange ett lösenord (pin-kod), det måste vara sex tecken långt. Klicka sedan på Ändra.
    (Eller behåll det befintliga lösenordet.)
  3. Sedan kan du klicka på länken till avprickningslistan, och logga in med det lösenord du precis angett.
  4. För att ändra status på en deltagare på en mobiltelefon eller läsplatta swipar du till höger och väljer antingen ”Närvarat” eller ”Ej närvarat”.
  5. Det går också att checka av deltagarna genom att scanna av en QR-kod i deras mail (till exempel bekräftelsemailet eller ”dagen innan”-mailet).