Avprickningslista

För att underlätta för eventarrangören finns en publik länk till en avprickningslista för den/de som står i dörren och ska pricka av deltagarna vid ankomst. Avprickningslistan är lösenordsskyddad och den som fått den länken har enbart tillgång till avprickningslistan, inget annat på ditt Ungapped-konto.

1. Först måste du sätta ett lösenord på avprickningslistan:
    Gå till Detaljer-sidan och scrolla längst ned.
  2. Ange ett lösenord (pin-kod), det måste vara minst sex tecken långt.
    Om allt är ”utgråat” och det inte går att redigera måste du först Tillåta redigering av event. Det gör du högst upp till vänster, under den turkosa knappen.
  3. Sedan kan du klicka på länken till avprickningslistan, och logga in med det lösenord du precis angett.
  4. För att ändra status på en deltagare swipar du till höger och väljer antingen ”Närvarat” eller ”Ej närvarat”.