Avprickningslista

För att underlätta för eventarrangören finns en publik länk till en avprickningslista för den/de som står i dörren och ska pricka av deltagarna vid ankomst. Avprickningslistan är lösenordsskyddad och den som fått den länken har enbart tillgång till avprickningslistan, inget annat på ditt Ungapped-konto.

Klicka på ikonen längst till höger på filmen ovan för att se filmen i helskärmsläge.

1. Först måste du sätta ett lösenord på avprickningslistan:
    Gå till Gästlista i vänster-spalten och klicka på ”Avprickningslista”-knappen.
  2. Ange ett lösenord (pin-kod), det måste vara sex tecken långt. Klicka sedan på Ändra.
  3. Sedan kan du klicka på länken till avprickningslistan, och logga in med det lösenord du precis angett.
  4. För att ändra status på en deltagare på en mobiltelefon eller läsplatta swipar du till höger och väljer antingen ”Närvarat” eller ”Ej närvarat”.