Strategi eller genomförande – dina behov styr

Vi erbjuder flexibla upplägg kring framtagande av digitala strategier samt genomförande av kommunikationsinsatser.

Pokal

Vi kan digital kommunikation

Våra experter har många års erfarenhet av digital kommunikation och vet hur man blir framgångsrik i dagens digitala samhälle.

Boka 1h gratis rådgivning

Vi erbjuder alltid våra användare att diskutera sina behov med oss utan kostnad. Vi hjälper dig att hitta den lösning som passar dig.

Vi erbjuder flera typer av rådgivning

Framtagande av digital kommunikationstrategi

Vi har stor vana av att hjälpa till att ta fram målsättningar och strategier för din digitala kommunikation. Vi hjälper till att bryta ned AS-IS läge och skapa målsättningar utifrån önskad målbild. Detta arbete skräddarsys i samråd med dig innan projektet startar.

MaaS – Marketing as a Service

Våra kommunikationsexperter är vana att arbeta på uppdrag av våra kunder, antingen under en kortare period vid omställningar, nyrekryteringar och tillfälliga arbetstoppar. Vi tar oss även an löpande uppdrag inom digital kommunikation.

Framtagande av digitala kundresor

Många tycker att det är utmanande att förstå hela användarresan. Vi har stor vana vid att kartlägga och utvinna insikter om hur användare interagerar med plattformar och via digitala kanaler. Framtagande av kundresor genomförs alltid i samråd med dig som beställare.

En timmes gratis rådgivning

Vi erbjuder alltid potentiella kunder en timmes kostnadsfri rådgivning kring digital kommunikation för att hjälpa till att hitta den lösning som passar dig. Boka genom att mejla till support@ungapped.com.

Ungapped har tusentals nöjda användare

Kontakta oss för mer information om våra rådgivningstjänster

Ring oss på 08-410 413 13 eller maila sales@ungapped.com för att boka ett möte.

Ta din marknadsföring till nästa nivå