Kopiera mejl/mejlmall till annat konto

2023-09-12

Klicka på ikonen längst till höger på filmen ovan för att se filmen i helskärmsläge.

OBS! För att kunna kopiera ett mejl/mejlmall till ett annat konto behöver du ha tillgång till båda kontona.

kopiera mejl mellan konton

1. Öppna det mejl eller den mejlmall som du vill kopiera till ett annat Ungapped-konto. (Öppna mejlet i redigeringsläge.)
  2. Öppna Inställningar (kugghjulet) i höger-spalten och gå där till Avancerat-fliken
  3. Klicka på Kopiera-knappen under ”Kopiera & klistra in”
  4. Logga in på det konto dit du vill kopiera mejlet/mejlmallen
  5. Skapa ett nytt mejlutkast (utgå ifrån vilken mejlmall som helst, det spelar ingen roll)
  6. Öppna Inställningar (kugghjulet) i höger-spalten och gå där till Avancerat-fliken
  7. Klicka på Klistra in-knappen under ”Kopiera & klistra in”
  8. Välj det du önskar kopiera (förmodligen HTML och CSS)
  9. Klicka på Ändra.
  10. SPARA.

OBS! Du har nu kopierat mejlmallen (= ram-mallen), men inte eventuella mejlblock.