AI-assistenten: ÖVERSÄTTA ENKÄT

2023-11-16

Du som har AI-assistenten kan använda den till att översätta enkäter.
översätta en enkät med hjälp av AI-assistenten

1. Gör först enkäten helt klar på ett språk
  2. Öppna enkätens Inställningar i höger-spalten
  3. Klicka på Översättningar-knappen
  4. Välj det språk, eller de språk, som du ska översätta enkäten till
  5. Klicka på AI-översätt
  6. Stäng och spara.

Nu kommer AI-översättningen att börja, och när enkät-översättningen är klar kommer du att få en notis i notifieringscentret längst nere i vänstermenyn.

OBS! Ungapped ansvarar inte för att översättningen är korrekt.
Generellt är det en hög kvalitet, men ibland behöver du själv ändra något ord och formulering.
Vi rekommenderar att du ALLTID kollar igenom en AI-översatt enkät.

OBS! Filmen har ljud!
Klicka på ikonen nere till höger för att se filmen i helskärmsläge.

AI-assistenten ingår inte i något abonnemang, utan är en add-on som köpes separat och har en månadskostnad.

För den månadskostnaden ingår 10M ”tokens”.
Både bild-generatorn, text-generatorn och ”översätta enkät” ingår i ”AI-assistenten”.
När ni har köpt till AI-assistenten finns funktionen på alla konton som tillhör abonnemanget, och alla användare kommer ha tillgång till funktionen.

Hör av dig till supporten för att få aktuell prisuppgift och beställa funktionen, eller om du behöver köpa till extra tokens.
Mejla till support@ungapped.com, ring 08-410 413 13 eller använd chatten inne i plattformen.