Skapa mejlmall

2024-03-01

OBS! Filmen har ljud.
Klicka på ikonen till höger i filmen för att se filmen i helskärmsläge.

1. Skapa ett nytt mejl-utskick genom att klicka på Skapa högst uppe i vänstermenyn (Skapa-knappen ligger under Ungapped-loggan). Utgå antingen från en av Ungappeds gratis-mallar, eller kopiera ett tidigare skapat mejl

ELLER

Öppna ett mejl (utkast eller skickat spelar ingen roll) och klicka på Spara som mall i höger-spalten.
    spara ditt mail som en mall

2. Designa som du vill (lägg förslagsvis in företagets logga och kontaktuppgifter och gå till Design i höger-spalten för att göra designinställningar, tex bakgrundsfärg, bakgrundsbild, bredd på mailet, typsnitt, fontstorlek, länkfärg, textfärg, knapp-utseende)
Mejlmallens inställningar följer med när du skapar ett nytt utkast baserat på mallen:

• Ämnesrad
  • Avsändarnamn och Svarsadress
  • Prenumeration
  • Taggar
  • Kontaktlistor
  • Google Analytics-spårning

Så kopierar du mejlmallen/gör du kopia på tidigare utskick/återanvänder ett mejl »
Redigera en mejlmall »