Prenumerationsformulär på hemsidan

2023-11-13

OBS! Du ska INTE använda enkätverktyget när du ska göra ett prenumerationsformulär.

PROCESSEN SER UT SÅ HÄR:

1. Kontakten fyller i anmälningsformuläret på din hemsida.
  2. När kontakten klickar på skicka-knappen skickas automatiskt ett mejl som innehåller en bekräftelse-länk till den e-postadress kontakten angivit.

SAMT

en bekräftelse-sida visas (”Ett mejl har skickats till den e-postadress du angivit. Vänligen öppna mejlet och klicka på bekräftelse-länken för att bekräfta din prenumeration.”) eller en error-sida (”Oj, nu blev något fel. Testa igen om en stund, eller kontakta vår support.”).
  3. Kontakten går till sin inkorg, öppnar mejlet och klickar på bekräftelse-länken.
    Kontakten läggs nu in i kontaktlistan på ditt Ungapped-konto.
    (Klickar aldrig kontakten på bekräftelse-länken i detta mejl läggs alltså inte kontaktens e-postadress in i kontaktlistan.)
  4. Ett välkomst-mejl skickas till kontakten (”Vi har mottagit din e-postadress och du kommer att få vårt nyhetsbrev. Som tack för din prenumeration får du här en rabattkod.”).
    Att skicka välkomst-mejl är valfritt.