Spara egna färger

2018-12-07

Du kan spara upp till åtta egna färger per konto (och per användare).

Spara en egen färg

1. Gå till Design i höger-spalten och öppna vad som helst, tex Bakgrund
  2. Klicka på den lilla dropp-ikonen du hittar till höger där du väljer färg
    spara egna färger
  3. Ange antingen din egen färgs hexakod (tex #d42426), rgb-kod (tex rgb(212, 36, 38)), rgba-kod eller välj en färg från färghjulet.
  4. Ge din färg ett namn.
  5. Klicka på Lägg till
  6. Klicka på Klar när du är klar.

Så här sparar du egna färger. Klicka på den högra ikonen på filmen för att se filmen i fullskärms-läge!

Använd en egen färg

1. Öppna/markera det element där du vill använda din egen färg
  2. Välj färg ”som vanligt”. Du hittar dina egna färger längst ned. Välj den färg du vill använda.
  3. Spara.

Så här använder du dina egen-sparade färger. Klicka på den högra ikonen på filmen för att se filmen i fullskärms-läge!