Skapa ny prenumeration

2020-11-23

Klicka på ikonen längst till höger på filmen ovan för att se filmen i helskärmsläge.

Om du/ni skickar flera slags mail kan ni använda er av prenumerationer. Detta betyder att om någon väljer att avanmäla sig från era framtida mailutskick kan hen då antingen välja att avanmäla sig från samtliga mail som skickas från ert Ungapped-konto, eller bara avanmäla sig från framtida mail som tillhör en viss prenumeration.
Personen kanske till exempel gärna vill ha era nyhetsbrev, men vill inte få era eventinbjudningar.

1. Öppna ett mailutkast eller mailmall (vilket som helst)
  2. Öppna Inställningar (kugghjulet) i höger-spalten
  3. Klicka på Skapa ny-knappen under Prenumeration.