Kölista/Väntelista

Klicka på ikonen nere till höger på filmen för att öppna i helskärmsläge!

Aktivera väntelista

1. Gå till Detaljer-sidan.
  2. Scrolla ned till Hur många deltagare? och aktivera ”Sätt en gräns på maximalt antal deltagare.”
    Om allt är ”utgråat” och det inte går att redigera måste du först Tillåta redigering av event. Det gör du högst upp till vänster, under den turkosa knappen.
  3. När du angett eventets maxgräns för antal deltagare – aktivera ”Placera nya deltagare i kö efter maxgränsen blivit nådd”.
  4. Ange hur många kontakter som ska kunna stå på väntelistan.

Se vilka som står på väntelistan

1. Gå till Gästlista-sidan.
  2. Klicka på Väntelista-knappen.

Sätt någon på väntelistan

1. Gå till Gästlista-sidan.
  2. Klicka på nuvarande status, och välj istället Väntelista.
    OBS! Uppdatera webbläsaren för att se den nya statusen.

Klicka på ikonen nere till höger på filmen för att öppna i helskärmsläge!

Ge någon på väntelistan en plats

Ändrar du en kontakt med status ”Väntelista” till ”Accepterat” så skickas automatiskt ett bekräftelse-mail till den kontaktens e-postadress.