Förhandsgranska A/B-test

2023-09-12

Om mailet har A/B-testning av innehåll aktiverat så kan du i förhandsgranskningen förhandsgranska mailets A-version respektive B-version.

OBS! Filmen har ljud.
Klicka på ikonen längst till höger på filmen ovan för att se filmen i helskärmsläge.

1. Klicka på Granska (ögat) i höger-menyn
  2. Klicka på A/B-testning uppe i den grå listen och välj vilken version du vill se
  3. Klicka på Stäng uppe till höger för att stänga förhandsgranskningen och återgå till redigeringsläge.