Bjud in användare till ditt Ungapped-konto

Du kan kostnadsfritt bjuda in hur många användare du vill till kontot.
Alla användare kommer att ha samma behörighet.

Bjud in användare till ditt Ungapped-konto

Klicka på bilden för att se i fullskärmsläge!

1. På startsidan i plattformen hittar du länken ”Känner du dig ensam? Bjud in ditt team till Ungapped.” i en blå ruta. Klicka på den länken.
  2. Du kommer nu Kontoanvändare-sidan i kontoinställningarna. Klicka på den turkosa ”Bjud in användare kostnadsfritt”-knappen.
  3. Ange e-postadress + namn och klicka på Skicka inbjudan
  4. Ett mail skickas nu till e-postadressen du angett och personen har nu 31 dagar på sig att öppna mailet och klicka på länken i mailet för att accceptera din inbjudan och få tillgång till kontot.
Invite users to your account.

Klicka på bilden för att se i fullskärmsläge!