Bjud in användare till ditt Ungapped-konto

2021-01-14

Den/de som är administratörer på kontot kan kostnadsfritt bjuda in andra personer till kontot. Den som är administratör kan också sätta olika roller på användaren:

• Användare – kan använda plattformen
  • Administratör – kan använda plattformen + kan bjuda in användare till konto + radera användare + ändra kontoinställningarna + uppgradera kontot + ladda upp pengar på sms-saldot.

bjud in användare till ditt Ungapped-konto

1. På startsidan i plattformen hittar du Skicka inbjudan-knappen under ”Känner du dig ensam? Bjud in ditt team till Ungapped”. Klicka på den knappen.
  2. Du kommer nu till Kontoanvändare-sidan i kontoinställningarna. Klicka på den turkosa ”Bjud in användare kostnadsfritt”-knappen.
  3. Ange e-postadress + namn på den du vill bjuda in och klicka på Skicka inbjudan.
  4. Ett inbjudningsmail skickas nu till e-postadressen du angett och personen har nu 30 dagar på sig att öppna mailet och klicka på länken i mailet för att accceptera din inbjudan och få tillgång till kontot.
    Mailet heter ”Förnamn Efternamn har bjudit in dig till Ungapped”, alltså för- och efternamnet på den som skickar inbjudan.
  5. Efter att personen accepterat sin inbjudan och fått tillgång till kontot får den automatiskt rollen ”Användare”. En administratör kan ändra personens roll till administratör.

Klicka på ikonen längst till höger på filmen ovan för att se filmen i helskärmsläge.

Se även

Ta bort användare från ditt Ungapped-konto »