Nyhetsbrevsarkiv

2023-09-12

Arkivet är för att samla och visa upp alla skickade mejl i en viss prenumeration.
Det vill säga att om du tex har tre prenumerationer (nyhetsbrev, inbjudningar, driftinformation) så finns det även tre olika arkiv.
OBS! Prenumerationen måste vara publik, dvs synas i ”Mina inställningar”, annars blir det inget arkiv.

1. Öppna kontoinställningarna
  2. Gå till Konto i vänster-menyn
  3. Gå till fliken Prenumerationer
  4. Leta upp rätt prenumeration
  5. Bocka i rutan Visa i Mina inställningar om den inte redan är ibockad.
  6. Du får nu upp en länk. Klicka på den för att öppna denna prenumerations nyhetsbrevsarkiv.
  7. Kopiera nyhetsbrevsarkivets URL och använd den där det passar, tex på ert företags intranät eller på hemsidan.

FRÅGA
Kan jag inte skapa ett nyhetsbrevsarkiv för en prenumeration som inte är publik?
Svar: Nej.