Öppna bildbanken

2022-04-12

Klicka på ikonen längst till höger på filmen ovan för att se filmen i helskärmsläge.

Ert Ungapped-konto har en gemensam bildbank. (Har ni ett abonnemang med flera konton har alltså varje konto en separat bildbank.)
Oavsett om du gör ett mejl, en enkät eller ett event så är det hela tiden samma bildbank.
Alla användare på kontot har tillgång till bildbanken* och ser samma bilder där.

Du kan öppna bildbanken när du är inne i ett mejl, enkät eller event, eller så kan du öppna bildbanken via kontoinställningarna.

1. Klicka på ditt namn högst uppe till höger i den svarta listen
  2. Klicka på ditt namn igen
  3. Nu öppnas kontoinställningarna.
    Längst ner i vänster-spalten hittar du ”Mina bilder”.

TIPS! Döp de bilder du laddar upp i bildbanken till något bra som går att söka på, och använd taggar för att strukturera upp bildbanken.

* = såvida ni inte har skapat en behörighet där en viss roll inte ska få tillgång till bildbanken