Förhandsgranska mejl

2023-09-12

Klicka på ikonen nere till höger på filmen för att öppna filmen i helskärmsläge.

1. Klicka på Granska (ögat) i höger-menyn
  2. Klicka uppe i listen ovanför mejlet för att se hur mejlet ser ut i olika devices – desktop, surfplatta och mobil.
    Om du i mejlet har markerat block (tex bilder) som ”Göm på mobil”/”Göm på dator” så kan du testa det här.
    Om du har block i mejlet som ska visas beroende på vilken målgrupp mottagaren tillhör kan du också testa det på förhandsgranskningen. (Läs mer om målgruppsanpassade block här »)
    OBS! Detta är dock bara en version av sanningen – det finns en mängd olika mejlklienter och mobiltelefoner och mejlappar. Mejlets utseende kan skilja sig från denna förhandsgranskning hos mottagaren.
  3. Klicka på Alternativ uppe till höger för att se mejlet med/utan bilder och hur mejlet kommer att se ut om mottagaren har olika slags synnedsättningar
  4. Klicka på Stäng uppe till höger för att återgå till redigeringsläge.

Så här förhandsgranskar du A/B-test »