Lägg upp prenumerationsformulär på hemsidan – POPUP

2023-09-11

OBS!
För att använda Ungappeds Widget editor måste du ha ett Automation-abonnemang eller Enterprise-abonnemang.
(Du har inte tillgång till Widget editor med ett Basic- eller Pro-abonnemang.)

POP-UP

För att få upp prenumerationsformuläret på din hemsida som en pop-up måste du lägga in ett javascript på din webbplats.
Det är ”Main script” du ska använda.

Så här kan en kod se ut:
https: //cdn.ungapped.com/08239f51-2990-47e4-823a-7948e6c96c40/widget.js

Till ovan kod måste du lägga in script-taggar före och efter.

Exempel med tillagd script-kod
<script src=”https://cdn.ungapped.com/08239f51-2990-47e4-823a-7948e6c96c40/widget.js”></script>

WORDPRESS och GUTENBERG

Använder du Gutenberg-editorn kan du tex infoga scriptet på en viss sida på din webb med hjälp av ”custom HTML”-blocket.