Ring oss: 08 410 413 13 Maila oss: support@ungapped.com

Skicka samma mejl igen

2023-11-07


OBS! Filmen har ljud.
Klicka på ikonen längst till höger på filmen ovan för att se filmen i helskärmsläge.

Du har precis klickat på SKICKA-knappen och skickat ut månadens nyhetsbrev och kommer då på att du glömde lägga till er egen interna kontaktlista bland mottagarlistorna.
Eller du skickade förra veckan ut en mejlinbjudan till ert seminarium, men nu kommer marknadsavdelningen med fler kontakter som också måste bjudas in. Vad göra?

Ja, du kan förstås kopiera det tidigare mejlet och skicka ut kopian – men det skulle ju resultera i flera separata mejlstatistikrapporter, vilket är onödigt och bökigt om du sedan behöver manuellt sammanställa dessa i en gemensam mejlstatistikrapport.
Men du behöver inte göra så – du kan skicka det tidigare skickade mejlet på nytt. Då har du bara en mejlstatistikrapport, och den rapporten fylls på.

GÖR SÅ HÄR:

 1. Öppna mejlstatistiken för det tidigare skickade mejet, dvs Gå till Utskick i vänstermenyn, Gå till Skickade-fliken, leta upp rätt mejl och öppna mejlstatistiken genom att klicka på mejlets turkosa ämnesrad.
 2. Klicka på Redigera
 3. Nu öppnas mejlet i redigeringsläge. Lägg till dina nya kontaktlistor.
  Du kan också, istället för att lägga till nya listor, fylla på den befintliga listan som mejlet redan skickats till.
 4. Klicka på den rosa Skicka-knappen i höger-spalten och skicka ut mejlet.
  Mottagare som redan fått mejlet kommer automatiskt att plockas bort – det är alltså bara de nya kontakterna som kommer att få mejlet!

RELATERAT:
Se all statistik för ett mejl som skickats flera gånger »

  Manualer

  Ta din marknadsföring till nästa nivå