”Tipsa en vän” / ”Skicka vidare”

2023-09-12

Klicka på ikonen längst ned till höger i filmen för att se filmen i fullskärmsläge!

1. Markera en text eller en knapp i mailet
  2. Klicka på Redigera länk
  3. I länkdialog-rutan: gå till fliken Åtgärd
  4. Välj Skicka vidare e-post
  5. Infoga
  6. Spara.

När mottagaren får mejlet och klickar på ”Tipsa en vän / Skicka vidare”-länken kommer hen till en sida där hen får skriva sitt namn, en hälsning och skriva in de e-postadresser hen vill tipsa/skicka vidare till.

Den som blir tipsad får ett mejl med ämnesraden ”X vill dela detta med dig: [originalmailets ämnesrad]” och överst i mejlet står hälsningen.