Designa enkäten

2023-09-20

Lägg in en bild eller företagets logga

1. Klicka på toppbilden.
  2. Klicka på Ersätt under dummy-bilden i höger-spalten.
    Nu öppnas bild-banken. Välj en befintlig bild från bild-banken, ladda upp en ny bild, välj en bild ifrån det fria bildgalleriet eller skapa en AI-genererad bild.

Ändra text på Svara-knappen

1. Markera svarsknappen
  2. I höger-spalten: Scrolla ned till ”Svarsknapp” och skriv in den text du vill ha

Ändra typsnitt, fontstorlek, textfärg, marginaler, bakgrundsfärg, bredd på enkäten, lägg in bakgrundsbild med mera

Klicka på ”Design” i höger-spalten. Där anger du alla övergripande inställningar för text, färg och form.