Designa enkäten

Lägg in en bild eller företagets logga

1. Klicka på ”Tack-sidan” längst ner.
  2. Klicka på Ersätt</strong/> under dummy-bilden i höger-spalten.
    Nu öppnas bild-banken. Välj en befintlig bild från bild-banken, eller ladda upp en ny.

Ändra text på Svara-knappen

1. Markera svarsknappen
  2. I höger-spalten: Scrolla ned till ”Svarsknapp” och skriv in den text du vill ha

Ändra typsnitt, fontstorlek, textfärg, bakgrundsfärg, bredd på enkäten, lägg in bakgrundsbild med mera

Klicka på ”TEMA” i höger-spalten. Där anger du alla övergripande inställningar för text, färg och form.

enkelt att själv göra en snygg digital enkät