Importera kontakter till befintlig kontaktlista (TÖM listan först)

2023-07-31

När du gör så här tas först alla befintliga kontakter i kontaktlistan bort från listan, och de nya kontakter du importerar ersätter de befintliga kontakterna.

I filmen nedan har kontaktlistan ”Vänersborg” redan 11 kontakter. När ny import görs av en lista med 4 kontakter blir alltså inte totalen 15 st (11 + 4), utan 4 st eftersom listan först töms innan den nya importen sker.

1. Öppna den befintliga kontaktlistan
  2. Klicka på Ny import
  3. Välj hur du vill ladda upp kontakterna, tex Excel/CSV-alternativet
  4. Matcha ev kolumner från din fil med anpassade fält.
  5. Gå till Avancerat-fliken och aktivera Ersätt befintliga kontakter
  6. Klicka på den turkosa Starta importen-knappen.

Klicka på ikonen till höger på filmen för att öppna filmen i helskärmsläge.