Infoga anpassade fält i mejl

2023-07-31

infoga anpassade fält i ditt nyhetsbrev

1. Placera musmarkören på den plats där du vill infoga ett anpassat fält
  2. Klicka på Infoga
  3. Välj vad du vill infoga.

OBS! Du kan inte själv skriva in tex [Förnamn], utan du måste använda infoga-funktionen.

Exempel

OBS! Filmen har ljud.
Klicka på ikonen längst till höger på filmen ovan för att se filmen i helskärmsläge.

Vill du använda ett anpassat fält som en url ska du använda denna kod som url: [@Custom10]
Den röda siffran i kod-exemplet ovan ska alltså vara en siffra mellan 1-10, beroende på vilket anpassat fält du vill infoga.

Så infogar du anpassade fält i sms »
Så får du förifyllda fält i din enkät »
Du kan även infoga anpassade fält i mejlets ämnesrad »
Om mottagaren saknar data »
Namnge dina anpassade fält »