Infoga bild

2022-08-30

OBS! Filmen har ljud.
Klicka på ikonen nere till höger på filmen för att öppna filmen i helskärmsläge.

1. Dra in ett bildblock ifrån höger-spalten
    ELLER
    markera en befintlig bild som du vill byta ut.
  2. Klicka på ”Ersätt” under bilden i höger-spalten.
    Nu öppnas kontots bildbank.
  3. Klicka på den bild du vill infoga i mejlet.

Infoga en bild från det fria biblioteket

Inne i bildbanken finns ett fritt bibliotek med fler än två miljoner bilder.
Dessa bilder får du använda utan kostnad. Du behöver inte ange fotografens namn. Du får även redigera dessa bilder.

1. Dra in ett bildblock ifrån höger-spalten
    ELLER
    markera en befintlig bild som du vill byta ut.
  2. Klicka på ”Ersätt” under bilden i höger-spalten.
    Nu öppnas kontots bildbank.
  3. Gå till fliken ”Fritt bibliotek”.
  4. Till höger finns en sökruta där du kan söka efter bilder.
    OBS! Du måste söka på engelska ord.
  5. När du hittar den bild du vill ha – klicka på Infoga.
    (Denna bild läggs nu in i bildbanken på ditt Ungapped-konto.)

TIPS! De flesta bilder i det fria biblioteket är väldigt stora, och ofta väldigt tunga.
Istället för att klicka på Infoga, klicka på den lilla nedåtgående pilen till höger om Infoga-knappen och välj ”Automatisk storlek”.

Infoga en bild från URL

Du kan också i ditt mejl infoga en bild som INTE ligger i bildbanken på ditt Ungapped-konto.

1. Dra in ett bildblock ifrån höger-spalten
    ELLER
    markera en befintlig bild som du vill byta ut.
  2. Klicka på ”Ersätt” under bilden i höger-spalten.
    Nu öppnas kontots bildbank.
  3. Gå till fliken ”Från url” och klistra in bildens url.
    Nu ser du en förhandsgranskning av bilden.
  4. Klicka på förhandsgranskningen för att infoga bilden i ditt mejl.

OBS! Bilder som du infogat från URL, och som alltså inte ligger i Ungappeds bildbank, kan du inte redigera.
Vill du redigera bilden måste du alltså först ladda upp den i Ungappeds bildbank.