Automation

Kommunicera enkelt med kunder och anställda

Med Ungapped sköter du era events, e-postmarknadsföring, sms-kampanjer och enkäter i en och samma plattform. Analys och uppföljning ingår alltid.

Vi kan bygg- och fastighetsbranschen

Vi har arbetat med bygg- och fastighetsbolag i över 20 år och vet hur man når ut med effektiv, digital kommunikation mot målgrupperna inom sektorn. Låt oss hjälpa dig.

Integration

Integrera med andra system

Integrera enkelt Ungapped med såväl fastighetsspecifika system som Vitec och Quedro som med andra CRM- och affärssystem, t.ex. Lime och Dynamics.

Integrera Ungapped med olika system

“Vi gillar att Ungapped är så lyhörda”

JM har använt Ungapped i över 10 år, bland annat för att marknadsföra nya bostadsprojekt och för att hantera administration och information till sina kunder.

Maria Wahlström, JM

Maria Wahlström, JM Marknadskommunikation

JM genomför ett stort antal digitala marknads- och kommunikationskampanjer varje år och använder Ungapped för e-postkommunikation, eventhantering och information till sina bostadskunder. Detta görs både centralt samt på JMs regionala marknadsavdelningar.

– En stor del av vårt arbete är kommunikation i olika former till intressenter och kunder under bostadsprojektens fortlöpande, säger Maria Wahlström på JM. Det handlar både om marknadsföring av nya projekt och information till våra köpare. Med Ungapped sköter vi allt smidigt.
JM har arbetat med digital marknadsföring i över tio år och hela tiden använt sig av Ungapped. Under en period använde man flera plattformar parallellt men har idag gått över till att bara använda Ungapped.

– Det vi gillar mest med Ungapped är att verktygen är så smidiga att använda och att supporten är så bra, säger Maria Wahlström. Ungapped lyssnar verkligen på oss som kunder och är alltid tillgängliga för att hjälpa till.

Enligt Maria Wahlström märks detta bland annat i att nya funktioner kommer kontinuerligt med  korta ledtider.

– Det sker så mycket utveckling hela tiden av plattformen och saknar vi något är Ungapped lyhörda för det och gör sitt bästa för att hjälpa till.

JM är en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden, och har ca 2 500 anställda i Sverige, Norge och Finland. JM använder Ungappeds Enterprise-lösning där mallhantering och designstöd ingår.
Boka ett kostnadsfritt möte

Vi har många nöjda användare i bygg- och fastighetsbranschen

Allt du behöver för din digitala kommunikation

Med Ungapped får du tillgång till en kraftfull digital kommunikationsplattform. Vårt team finns alltid nära till hands för att hjälpa dig lyckas med din kommunikation.

Skapa och skicka epostkampanjer

Skapa email som du vill ha dem. Utgå från våra färdiga mailmallar och bilder eller skapa enkelt egna utifrån ditt varumärke.

Punkter

Skapa undersökningar och enkäter

Gör bättre kundundersökningar och medarbetarundersökningar med vårt verktyg.

Skicka SMS till din målgrupp

Skapa effektiva kampanjer och nå din målgrupp snabbt via sms.

Hantera events och inbjudningar

Skapa engagemang innan, under och efter ditt event med vår plattform.

Kontakta oss för gratis rådgivning kring er kommunikation!

Ring oss på 08-410 413 13 eller maila sales@ungapped.com för att boka ett möte.

Ta din marknadsföring till nästa nivå