Lägg en bild ovanpå en annan bild

2022-04-12

En bild blir bakgrundsbild, och den andra bilden lägger du ovanpå bakgrundsbilden.

1. Markera bildblocket som innehåller bakgrundsbilden
  2. Klicka på Redigera under bilden i höger-spalten
  3. (De två bilderna bör ha ungefär samma storlek. Se till att Resize:a bilderna till lagom storlek först.)
  4. Klicka på Open uppe till vänster och välj Overlay image. Välj den bild du vill lägga ovanpå bakgrundsbilden ifrån din dator.
  5. Gör eventuellt ”ovanpå”-bilden större/mindre och flytta ev på den.
    När du är klar klickar du på Apply-knappen.
  6. Klicka på Save.
    Antingen väljer du att spara den nya bilden som ny bild, eller att spara över originalbilden.