Använd taggar

2021-01-25

Använd taggar för att organisera, hålla ordning och lättare hitta saker på ditt Ungapped-konto.
Det går att tagga både mail, enkäter, event, kontaktlistor, enskilda kontakter och egna mailblock.

OBS! Filmen har ljud.
Klicka på ikonen längst till höger på filmen ovan för att se filmen i helskärmsläge.

Skapa en tagg

Taggar kan du skapa på flera ställen – i ett mail, en mailmall, i en enkät, i ett event, i en kontaktlista, på ett kontaktkort och i Tagghantering (finns i kontoinställningarna).
Skapa en tagg genom att skriva önskat taggnamn och avsluta med Enter.

Redigera en tagg

1. Öppna kontoinställningarna
  2. Gå till Tagghantering i vänster-spalten
  3. Aktivera Redigera taggnamn
  4. Markera den tagg du vill redigera och ändra namnet på den.

Radera en tagg

1. Öppna kontoinställningarna
  2. Gå till Tagghantering i vänster-spalten
  3. Markera den/de tagg/-ar du vill radera
  4. Klicka på den röda Radera-knappen
  5. Bekräfta att du vill radera taggen/-arna.

Slå ihop flera taggar

1. Öppna kontoinställningarna
  2. Gå till Tagghantering i vänster-spalten
  3. Markera de taggar du vill slå ihop
  4. Klicka på Slå ihop valda-knappen
  5. Välj vilken av taggarna som ska sparas.