Använd taggar

2021-01-14

Använd taggar för att organisera, hålla ordning och lättare hitta saker på ditt Ungapped-konto.
Det går att tagga både mail, enkäter, event, kontaktlistor och enskilda kontakter.

OBS! Filmen har ljud.
Klicka på ikonen längst till höger på filmen ovan för att se filmen i helskärmsläge.

Skapa en tagg

Taggar kan du skapa på flera ställen – i ett mail, en mailmall, i en enkät, i ett event, i en kontaktlista, på ett kontaktkort och i Tagghantering (finns i kontoinställningarna).
Skapa en tagg genom att skriva önskat taggnamn och avsluta med Enter.

Redigera en tagg

1. Öppna kontoinställningarna
  2. Gå till Tagghantering i vänster-spalten
  3. Aktivera Redigera taggnamn
  4. Markera den tagg du vill redigera och ändra namnet på den.

Radera en tagg

1. Öppna kontoinställningarna
  2. Gå till Tagghantering i vänster-spalten
  3. Markera den/de tagg/-ar du vill radera
  4. Klicka på den röda Radera-knappen
  5. Bekräfta att du vill radera taggen/-arna.

Slå ihop flera taggar

1. Öppna kontoinställningarna
  2. Gå till Tagghantering i vänster-spalten
  3. Markera de taggar du vill slå ihop
  4. Klicka på Slå ihop valda-knappen
  5. Välj vilken av taggarna som ska sparas.