Dimensioner / Axlar

2023-10-02

Med hjälp av funktionen ”Dimensioner” kan du enklare jämföra flera frågor som tillhör samma dimension/axel med varandra.

OBS! Filmen har ljud.
Klicka på ikonen längst till höger på filmen ovan för att se filmen i helskärmsläge.

1. Öppna enkäten
  2. Gå till Avancerat-fliken under enkätens inställningar och klicka på Hantera dimensioner
  3. Skapa dina dimensioner/axlar
  4. Spara!
  5. Markera nu en fråga, gå till Avancerat-fliken och ange vilken dimension/axel denna fråga tillhör.
  6. Spara!

hitta spindeldiagrammet
Svaren redovisas i ett spindeldiagram som du hittar under fliken ”Dimensioner” i enkätens statistik.