”Börja prenumerera”-länk

2024-04-09

Klicka på ikonen längst ned till höger i filmen för att se filmen i fullskärmsläge!

1. Markera en text eller en knapp i mejlet
  2. Klicka på Redigera länk
  3. I länkdialog-rutan: gå till fliken Åtgärd
  4. Välj Påbörja prenumeration
  5. Välj den eller de kontaktlista/-or som den nya prenumeranten ska adderas till
  6. Infoga
  7. Spara.

När mottagaren får mejlet och klickar på ”Börja prenumerera”-länken kommer hen till en sida där hen får fylla i sin e-postadress (obligatorisk), sitt namn och sitt mobilnummer.
Den nya prenumeranten läggs sedan till i den kontaktlista/-or du angivit.

OBS!
OM du på din webbsida har ett sign-up-formulär till ditt nyhetsbrev kan du med fördel länka dit istället.