Importera blockerade kontakter

2023-07-31

Används exempelvis om du tidigare använt ett annat e-postverktyg och vill föra över dina blockerade e-postadresser därifrån.
Du kan också importera blockerade mobilnummer.

OBS! Filmen har ljud.
Klicka på ikonen längst till höger på filmen ovan för att se filmen i helskärmsläge.

1. Öppna den fil som innehåller de kontakter du vill blockera och skapa i den filen en till kolumn. Döp kolumnen förslagsvis till ”Tillåt e-post”.
  2. De kontakter i filen som ska blockeras skriver du ”false” på i Tillåt e-post-kolumnen. (De kontakter som inte ska blockeras skriver du ”true” på (eller låter det vara tomt i Tillåt e-post-kolumnen).
  3. Skapa en ny kontaktlista i Ungapped
  4. Klicka på Ny import
  5. Välj Excel/CSV och ladda upp filen från din dator
  6. Aktivera Visa avancerade inställningar
  7. Gå ner till Importera avanmälda kontakter.
    Här väljer du Tillåt e-post-kolumnen i din fil.
  8. Starta importen.

De e-postadresser i din kontaktlista som har Tillåt e-post = false är nu blockerade.

Vill du istället importera blockerade mobilnummer gör du likadant som ovan, men väljer istället ”Tillåt sms”.

importera blockerade kontakter