Automation

Kommunicera enkelt med studenter, alumni, föräldrar, elever och lärare

Med Ungapped sköter du skolans event, e-postmarknadsföring, sms-kampanjer och enkäter i en och samma plattform. Analys och uppföljning ingår alltid.

Målgrupp

Vi kan skolor och lärosäten

Vi har arbetat med effektiv digital kommunikation i utbildningssektorn i många år. Våra experter vet hur man effektivt når målgruppen.

Integration

Integrerat med andra system

Integrera enkelt Ungapped med såväl Schoolsoft, Gymnasium.se och andra branschspecifika plattformar som med andra CRM- och affärssystem, t.ex. Lime och Dynamics.

Ungapped hjälper Chalmers bygga varumärke

Chalmers har Sveriges högst rankade varumärke inom utbildning. Med hjälp av Ungapped arbetar Chalmers framgångsrikt med intern- och extern kommunikation.

Martina Mofidi på Chalmers använder Ungapped

Martina Mofidi arbetar med Chalmers alumner

Chalmers utbildar omkring 11 000 ingenjörer, sjökaptener, arkitekter och naturvetare. Skolan har blivit en viktig del Västra Götalandsregionens förflyttning från industri till kunskapsekonomi.

Martina Mofidi arbetar med Chalmers alumner, det vill säga tidigare studenter.

– Dels följer vi upp utbildningen och utbildningsresultatet med dem, men de är även viktiga ambassadörer och förebilder för nästa generation studenter, säger Martina Mofidi. För att bygga relationen gör vi bland annat alumniträffar, seminarier och andra events regelbundet för alumnerna.

Antalet Alumner växer år för år och är idag ett nätverk bestående av 65 000 tidigare studenter vid skolan.

– Vi använder Ungapped till nästan all kommunikation med alumnerna, till exempel e-postutskick, inbjudningar och eventhantering samt undersökningar och enkäter.

Martina Mofidi utbildar även nya Ungapped-användare på Chalmers regelbundet.

– Det jag uppskattar mest är att verktyget är så lätt att lära och att använda, vilket gör att kvaliteten blir bättre och arbetsinsatsen går ner – både för dem och för mig.

Chalmers började använda Ungapped för drygt två år sedan. Idag är det över 40 personer på skolans 17 institutioner, forskningscentra och centrala avdelningar som regelbundet använder plattformen.

– Ungapped har utvecklat flera funktioner som vi efterfrågat, bland annat att man kan dela innehåll mellan olika användare och konton vilket gör det lättare för olika medarbetare att komponera nyhetsbrev utifrån deras målgrupps behov utan att behöva göra om allting från grunden varje gång.

Chalmers är Sveriges ledande tekniska högskola. Omkring 40 procent av Sveriges ingenjörer får sin utbildning på skolan. Chalmers använder Ungappeds enterpriselösning där support och integrationer ingår.

Vi har många nöjda användare i utbildningssektorn

Allt du behöver för din digitala kommunikation

Med Ungapped får du tillgång till en kraftfull digital kommunikationsplattform. Vårt team finns alltid nära till hands för att hjälpa dig lyckas med din kommunikation.

Skapa och skicka
e-postkampanjer

Skapa email som du vill ha dem. Utgå från våra färdiga mailmallar och bilder eller skapa enkelt egna utifrån ditt varumärke.

Punkter

Skapa undersökningar och enkäter

Gör bättre kursutvärderingar och medarbetarundersökningar med vårt verktyg.

Skicka SMS till din målgrupp

Skapa effektiva kampanjer och nå din målgrupp snabbt via sms.

Hantera events och inbjudningar

Skapa engagemang innan, under och efter ditt event med vår plattform.

Kontakta oss för gratis rådgivning kring er kommunikation!

Ring oss på 08-410 413 13 eller maila sales@ungapped.com för att boka ett möte.

Ta din marknadsföring till nästa nivå