Infoga respondentens svar i bekräftelsemejlet

2023-10-02

1. Använd, dvs skapa ett mejlutkast baserat på, mejlmallen ”You said what?!”.
    Detta mejlutkast ska du sedan styla och redigera efter behag. (Sedan kan du spara detta mejlutkast som en mall, om du vill.)
  2. Skicka ut detta mejl skarpt till en testlista. Mejlet ska sedan finnas under ”Skickade”-fliken.
  3. I FORMULÄRET: Gå till Inställningar i höger-menyn.
  4. Klicka på Skicka bekräftelse till respondent.
  5. Välj bekräftelsemejlet.
    (Om bekräftelsemejlet INTE är skickat skarpt kommer du inte att hitta det och kunna välja det som bekräftelsemejl.)
  6. Spara.

Testa nu formuläret (öppna enkätens URL, fyll i formuläret och kontrollera att dina angivna svar mejlas till den e-postadress som du angav i formuläret)!
Radera sedan ditt test-svar från formuläret, om du vill.

FRÅGA: