Skapa skräddarsydd behörighet

2023-11-13

HR-avdelningen ska bara få göra enkäter, konsulten ska bara få se mail-statistik, kommunikatörerna ska få göra enkäter och skicka nyhetsbrev…

Så här skapar du egna, skräddarsydda roller!

OBS! Det här är en enterprise-feature som du behöver beställa.
Kontakta Ungappeds support för att aktivera den.

OBS! Filmen har ljud.
Klicka på ikonen längst till höger på filmen ovan för att se filmen i helskärmsläge.

1. Öppna kontoinställningarna
  2. Gå till Kontoanvändare i vänster-spalten
  3. Klicka på Roller och behörigheter-fliken
    (Ser du inte denna flik – kontakta Ungappeds support)
  4. Klicka på den turkosa Skapa ny roll-knappen
  5. Ge rollen ett namn och eventuell beskrivning, samt ange rollens inställningar
  6. Klicka på Skapa roll när du är klar
  7. Därefter kan du tilldela kontots användare denna roll.

Det går att redigera en befintlig roll – klicka bara på rollens namn för att öppna redigeringsläget, gör ändringen och spara din ändring.