Fylla på sms-saldot

För att kunna skicka sms måste det finnas pengar uppladdade på Ungapped-kontot. Du behöver ett kreditkort för att kunna fylla på saldot.

Minimibeloppet som går att ladda upp är 100 SEK / 10 USD / 100 DKK / 100 NOK.
Moms tillkommer!

TIPS!
Prov-sms debiteras, så ta höjd för detta om du vill skicka några prov-sms innan du skickar ”skarpt”.

Det finns två sätt att ladda upp pengar:

1. Från sms:ets bekräftelsesida
    • Klicka på Fyll på saldo-länken längst ned på sidan (i den röda rutan)
    • Klicka på Betala och Uppgradera-knappen
    • Fyll i kortuppgifterna och klicka på Betala-knappen.
      Nu finns pengarna på ditt konto.

fyll på pengar på ditt konto

Klicka för att se en större bild!

2. Från kontoinställningarna
    • Klicka på kontonamnet högst uppe till höger när du är inloggad på ditt Ungapped-konto.
    • Klicka på kontonamnet under Konto
    • Klicka på Förbetalt saldo i vänster-spalten
    • Ange den summa du vill ladda upp och klicka sedan på Ladda upp-knappen
    • Klicka på Betala och Uppgradera-knappen på nästa sida
    • Fyll i kortuppgifterna och bekräfta köpet genom att klicka på Betala-knappen.
      Nu finns pengarna på saldot.
ladda upp pengar på ditt saldo

Klicka för att se en större bild!