Sponsorer

2024-03-21

Klicka på ikonen längst till höger på filmen ovan för att se filmen i helskärmsläge.

1. Öppna ett event, och gå till Medverkande i vänster-spalten.
    Välj därefter Sponsorer.
  2. Klicka på Lägg till Företag-knappen för att lägga till en ny sponsor, och fyll i sponsorns uppgifter (logotyp, namn, hemsida, beskrivning).
  3. Har du flera sponsorer och vill ändra ordningen på sponsorerna – markera en sponsor och dra den uppåt eller nedåt för att ändra ordningen.
  4. På eventsidans startsida visas sponsorerna, men bara fyra stycken. Men klickar jag på ”Sponsorer” högst uppe på eventsidan så ser jag eventets samtliga sponsorer.
  5. Tar du bort en sponsor från ditt event så har du inte raderat sponsorn helt – sponsorn finns fortfarande kvar i kontots sponsorgalleri, men är alltså enbart borttagen från just detta event.

Går det att ändra namnet på ”Sponsorer”?

Javisst, gör så här »