Webb eller på plats – du väljer

Huvudsaken för oss är du når dina mål. Vi erbjuder flexibla upplägg och kan genomföra utbildningarna på plats hos dig eller online.

Pokal

Vi kan digital kommunikation

Våra experter har många års erfarenhet av digital kommunkation i ett bredare perspektiv. Vi ser till att du lyckas.

Piltavla

Vi hjälper dig hela vägen

Våra utbildningsinsater är inte bara tänkta att göra dig till expert på Ungappeds plattform, utan är även utformade för att göra dig till en effektivare kommunikatör.

Våra utbildningslösningar

Uppstartspaket

För att du ska komma igång med vår plattform så smidigt som möjligt vägleder vi dig i denna utbildning hela vägen fram till din första kampanj, undersökning eller inbjudan.

Rapportering och uppföljning

I detta utbildningsprogram går vi igenom den data och statistik som genereras av dina kampanjer, hur du utvinner insikter och använder dessa för att göra förbättringar i kommande kommunikation.

Föreläsningar

Få ny inspiration och lär dig om det senaste som händer inom Digital Kommunikation. Våra seniora experter håller regelbundet föreläsningar på olika teman inom digital kommunikation.

Skräddarsydda utbildningsprogram

Har du behov av någon annan form av utbildning kopplad till hela eller delar av Ungappeds plattform? Vi sätter gärna ihop ett skräddarsytt utbildningsprogram för din organisation.

Ungapped har tusentals nöjda användare

Kontakta oss för mer information om våra utbildningslösningar!

Ring oss på 08-410 413 13 eller maila sales@ungapped.com för att boka ett möte.

Ta din marknadsföring till nästa nivå