Infoga ett vCard

2023-07-31

Klicka på ikonen längst till höger på filmen ovan för att se filmen i helskärmsläge.

Det är väldigt bra om era mottagare lägger till er som en kontakt i sin mejlklient.
Uppgifterna i vCard:et hämtas ifrån ditt Ungapped-kontos kontoinställningar.

1. Markera den text eller knapp som ska länkas till vCard:et och klicka på länk-ikonen (eller ”Redigera länk” om det är en knapp)
  2. Gå till Åtgärd-fliken i dialogrutan
  3. Välj alternativet ”Vcard” och infoga
  4. Spara!

Vad är ett vCard?

vCard (kallas även för vcf-kort) är ett digitalt visitkort och kan innehålla uppgifter som till exempel företagsnamn, telefonnummer, webbadress, e-postadress. vCards kan läsas av många program och e-postklienter, till exempel Outlook.