Hover-effekt på knappar

2023-07-31

1. Gå till Inställningar i höger-spalten
  2. Öppna Knappar
  3. Gå till Hover-fliken
  4. Gör dina inställningar
  5. Spara!

Klicka på knappen för fullskärm (den högra knappen på filmen ovan) för att se filmen i fullskärm.

OBS!
1) Du ser ingen hover-effekt inne i redigeringsläge, utan bara i förhandsgranskningsläge och på publicerad enkät och på ett mejls webbversion.

2) Det är få mejlklienter som har stöd för hover-effekt. Det fungerar dock på mejlets webbversion, och öppnar du mejlet i en mobilversion ser du en effekt vid klick.