SMS-statistik

2022-05-18

SMS-statistiken visar resultat för ett sms-utskick.
Kanske vill du exportera en lista på de personer som exempelvis klickade på länk i sms:et för att till denna grupp skicka ett nytt SMS-utskick, så kan du enkelt göra detta.

Vill du se vilka mottagare som klickat på länken i ett sms. klicka på stapeln ”Klickat” och listan på mottagare visas. Listan kan du nu välja att exportera till ”fil” eller ”Ny lista” om du vill.

Klickat-statistiken visar de mottagare som klickat på första kortlänken i sms:et.
(Klickstatistik redovisas endast på länkar med länkförkortning.
Finns flera länkar i sms:et är det endast den första kortlänken i sms:et och dess klick som redovisas i statistiken)

SMS statistik

Statistiken visar:
Skickat
= kontakter till vilka sms:et har skickats.
Pågående = kontakter som det fortfarande pågår en leverans till.
Mottagna = kontakter till vilka sms:et har skickats till och som inte har studsat.
Klickat = de kontakter som klickat på länk i sms:et.
Studsade = de mobilnummer som studsat.

Exportera lista:
Klicka på aktuell stapel i statistiken -> när listan med kontakter visas välj Exportera uppe till höger på sidan.
Välj nu att exportera till Fil eller Ny lista.

Exportera fil