URL till webbversionen

Varje utkast och ivägskickat nyhetsbrev har en webbversion som ligger på Ungapped:s server. När du vill lägga ut en länk till ditt nyhetsbrev/inbjudan/mail på tex er webb, blogg eller intranät ska du alltså länka till mailets webbversion.

ta fram URL:en till mailets webbversion
Ta fram URL:en till ett redan skickat mail:

1. Öppna mailutskickets statistik
  2. Klicka på länk-ikonen
  3. Mailet öppnas nu i en webbläsare.
  4. Webbversionens URL hittar du i adressfältet. Markera den och kopiera.

Ta fram URL:en till ett mailutkast:

• Gör ett provutskick till dig själv.
  • Klicka på webbversionslänken i mailet.
  • Mailet öppnas nu i en webbläsare.
  • Webbversionens URL hittar du i adressfältet. Markera den och kopiera.

Saknar ditt utkast en webbversionslänk? Då måste du först infoga den »