Video-block i enkät

2023-10-02

Lägg in filmer från YouTube och Vimeo i din enkät – ett roligt sätt att göra undersökningar mer intressant.
Videon kommer att spelas i enkäten (respondenten kommer alltså inte att slussas vidare till YouTube/Vimeo).

Det är INTE möjligt att ladda upp någon film i Ungapped.

Filmen har ljud.
Klicka på ikonen längst till höger på filmen ovan för att se filmen i helskärmsläge.

1. Dra in video-blocket i enkäten
  2. Klistra in url:en till YouTube- eller Vimeo-filmen där det står ”Klistra in YouTube eller Vimeo video-url här
  3. Klicka på den turkosa ”Hämta video”-knappen.
  4. Nu hämtas videon automatiskt ifrån YouTube/Vimeo.