Gästlistan: Lägg till deltagare manuellt

  1. Gå till Gästlista i vänster-spalten
  2. Klicka på ”Lägg till deltagare”-knappen. Du måste minst ange deltagarens e-postadress eller ev. mobilnummer.

Deltagaren du lägger till får automatiskt statusen ”Anmäld” och får också automatiskt bekräftelsemailet mailat till sin e-postadress.
(Om du bara angivit ett mobilnummer får inte deltagaren något bekräftelsemail (eller bekräftelse-sms)).


Klicka på ikonen längst till höger på filmen ovan för att se filmen i helskärmsläge.